Culmea modernizării!

M-a luat prin surprindere, mărturisesc, și nici nu am multe de zis.

În timp ce navighez pe internet, mă aștept, bineînțeles, ca publicitatea să mă lovească din plin cu o mulțime de oferte dintre cele mai diverse. Câteodată Google chiar îți urmărește activitatea și-ți pune la dispoziție publicitatea care s-ar plia cel mai bine pe istoricul tău de navigare.
Așadar, dacă vreți să mergeți, de pildă, la mare în timpul verii, sunteți în căutarea unui costum de baie și decideți să-l comandați de pe internet, veți rămâne uimiți de câte produse cosmetice și metode noi de slăbit există, produse pe care le puteți cumpăra la „un singur click” și modalități pe care le puteți aplica imediat cu câteva resturi pe care le aveți prin frigider!

În schimb, astăzi am dat peste cu totul altceva, care m-a amuzat și m-a speriat în același timp. Ce controversat este internetul ăsta! Se pare că pot oricând să particip la o ședință online de Tarot pentru a afla dacă mă iubește!

Ah, de-ar fi avut acces la o astfel de facilitate romanticii! Se mai chinuiau ei cu condiția lor de geniu?  Ar mai fi apucat cineva o floare, smulgând câte o petală și întrebându-se cu teamă și fior: „mă iubește? nu mă iubește?”.

Practicile de acest gen nu sunt un secret și cine nu crede că se pot obține rezultate de pe urma lor trăiește într-o iluzie a lipsei răului pe Pământ. Să nu vă surprindă aceste lucruri. Vrăjile, blestemele, ghicitul în cărți și în cafea chiar sunt o realitate înspăimântătoare care atestă existența răului. Ele doar oferă momeala potrivită, un beneficiu obținut, în aparență, prin căi nevinovate.

Ca să nu lipsim postarea de vreun folos pentru cititor, vă spun următoarele: Să nu ne înjosim chiar întru atât de mult viața încât să ne băgăm nasul într-o ceașcă de cafea, să ieșim cu nasul îmbibat în zaț și să ne ștergem cu un șervețel folosit, toate pentru a afla dacă vecinul Păsărilă ne iubește în secret nevasta. Despre cărțile de joc vom vorbi mai pe larg într-o altă postare, într-o altă zi…

Advertisements

We would love to hear your opinion on this article!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s